Op 8 maart 2023 hebben wij een geweldige Haagse Vrouwendag kunnen houden. Honderd dames uit de maatschappelijke opvang in Den Haag zijn in de watten gelegd door zo'n 60 vrijwilligsters die bereid waren een dag te komen helpen. Er waren kapsters, manicures, pedicures, masseuses, voetreflexologen, een fysiotherapeut, kleding- en kleuradviseuses, twee geweldige vrouwenbands, een fotografe en gastvrouwen. Sommige vrijwilligsters zijn al jaren verbonden aan Haagse Vrouwendag, sommige kwamen dit jaar voor het eerst. Onze vintage kledingwinkel Pakkie Deftig was aanwezig met kleding, schoenen en accessoires, waaruit de vrouwen een gratis outfit konden uitzoeken. Wool for warmth doneerde prachtige gebreide spullen. Ondertussen reden vrijwillige chauffeurs rond in Den Haag om tassen vol verzorgingsproducten rond te brengen aan nog eens 150 vrouwen in diverse opvanglocaties. Het was een dag vol positieve energie, kracht en verbinding tusen vrouwen. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs die zich hiervoor hebben ingezet! Meer foto's volgen later!

Help volgend jaar mee op Haagse Vrouwendag!
Wil jij ook bijdragen aan Haagse Vrouwendag als vrijwilliger en onderdeel zijn van deze hele bijzondere dag? Meld je dan bij ons via onderstaand emailadres. We zoeken verschillende soorten vrijwilligers:
- vrouwen die ons willen helpen met de organisatie van de Haagse Vrouwendag. Dit start enkele maanden voorafgaand aan 8 maart. 
- vrouwen die willen helpen met het inpakken van de goodiebags.
- kapsters, manicures, pedicures, visagistes, schoonheidsspecialistes, voetreflexologes en stoelmasseuses die op 8 maart willen helpen de vrouwen uit de maatschappelijke opvang een metamorfose te geven. Heb je interesse en wil je meer weten? Meld je dan bij ons via 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Een goodiebag voor elke vrouwIMG 20230309 WA0001